SahabaTercinta

Ahad, 17 Januari 2016

18/01/2016 birthday

Terima kasih sahabat yg selalu ade dkt dgn mayah..masyAllah..Allah kurniakan shbt sejati buat sy di dunia..
Sentiase memberi kata kata smngat dan mngembirakan hati ini..
MunirahAbdulLattif
AdrianaAmiraAbdullah
MuttaqiahKholil
Walaupun kite dekat,tapi kite jarang sekali bersuai muke kan..klau xde yg penting mmg xjmpe lah..smpai thun dpn pn tak jmpe..
Bile ade mslah,bile ade situasi yg akn mmbuat org lain rse happy,ini lah dia,shbat shbatku..
Tidak lari utk mmbuat org lain rse senang bila disisi mereka..❤️
Trm ksh bnyk bnyk meera&muni
Trm ksh sbb snggp dtg umh semata mata nk wish n surprise birthday utk sumayyah kemarin..
Tak sangka ade org buat surprise utk mayah..
Mmg mayah tak pikir pn psl birthday,tut tut,datanglah mak cik dua org ni..
Terkejut den..huhuhu
Happy happy happy
Syukur Ya Allah..
Alhamdulillah

Terima ksh kpd shbat dari kecik hingga sekarang MuttaqiahKholil..
Bile ade mslh kami berbincang,mndengar nasihat yg diberikan utk sy,dr dlu smpai sekarang dia still dekat dgn sy..
Dulu tak sme mcm skrg,skrg dia dh jd isteri org..bnyk tnggjwb yg perlu dy pikul..
Thanks sygku,ucapan yg diberikan amat sy hrgai..wlpun jauh,jrng jmpe,jrng msg n call..tp awk tetap dlm hati sy smpai bile bile..memory yg dulu akn ku pahat dlm ingatan..
Kenangan menolong awk di hri prkhwinan awk,itu yg paling manis dlm hdp sy..trm ksh bnyk bnyk..
Thank ea mydear:-) mmmmuuuah
 
               SenYumSoKmo😍