SahabaTercinta

Selasa, 25 Disember 2012

Ahad, 9 Disember 2012

International islamic college

Dimulakan dengan kalimah Bismillahirohmanirohim dan Assalamualaikum.. 
😄😄

 Di sini sy ingin berkongsi sedikit tentang sy di IIC ini.. Sekarang dah mula dgn Sem bru, so smuanye bru kot..huhu..firstly,lecture smuanye bru.xde yg still dgn lecture dari sem lepas,ape2 pun ok lah..sb boleh kenal mne satu miss sara,madam nadia natrah,miss ashiah n smua lah..alhamdulillah, sjak mule je sem bru,semua nye berjln dgn lancar, walaupun ade sdkit yg sy perlu berlajar lebih iaitu subjek adavanced 2..wau..wau..sangat menguji otak sy,utk membina ayat yg padat dgn isi yg tepat..huhu..walau bagaimana pun,sy still n usaha lebih, sbb sy pnye otak tak lh sepandai org2 lain..itulh kelemahan sy sbnrnye..ape2 pun go sumayyah..u can do it ok..

Sem baru ni,first time sy msuk libary,tak ah rmai mne student nye..biase kan rmai gile..lps 2 kan,klau duk dlm libry snyp2 xpe..ni bising..huhuhu..trmsuk lahsy,tp sy xlah sebising yg group2 itu..hahah..puji dri sndri orp..ish ish ish..

Sem ni sy ambik 6 subject,sbb nk abs kn stdy cepat..nnti bulan 7 dh blh abs,n fkr psl practical pulok..alhamdulillah akhirnye dpt lah jgk sy abs kn kelas dgn jaya nye..walaupun pointer xsmpai dekan,sy bersyukur tau, sbb slame ni sy langsung xdpt nk writing or speak english
tau..tp dgn msuk nye IIC,wau..my English very good lah jgk, xlah smpai advanced sngt kan..stkat yg mmpu lah..alhamdulillah..sy akn more stdy lgi, insyAllah.. I belive Allah can help me..mmuuah..