SahabaTercinta

Jumaat, 17 Februari 2012

..Happy birthday..

Assalamualaikum sumayyah ucapkan kpd kwn-2 di blog yg sudah bergitu lama mninggalkan blog ni tanpa update sesuatu yg manfaat utk di kgsikan bersama..biase lah,.as a student,bz skit kali ni..sbb final dh nk dkt..hope smua nye berjln dgn lancar..

Sory lambat skit kgsi kan pngalamn yg bermkna dlm hdup sy buat kali pertma nye..
Tangga 18/01/2012 bermula lah kisah seorg remaja yg mncecah umo nye 22 tahun..dan skrg mnetap di KL dan study at IIC, di Gombak.. Pengalamn yg tidak blh sy lupa pd hr ni ialah..

Tepat pkul 12.00PM ~
Sedang sy baring smbil main game dlm hf kwn sy..tiba-2 lampu dlm blik terpadam..(sengaja tutup), tiba-2 sy terdegar lagu Happy birthday to You..Happy Birthday to You..Happy birthday to Kak Sue(Me) Happy birthday to You..tiba-2 "pek" tepung di cmpur dgn air anggur melekat di atas kpala sy..(menjerit sekuat hati)..
hahahha.. Rasa nak mngis pun ade..sbb terlalu gmbra sbb firts time i di smbut brthday mcm ni..tQ For u all..Love u:-)
To : Hafsah,Yana, Ika, Mya, Miera ,Neza.Anne, Najihah and Are..ko org smua tetap dlm ingtan kak sue..mmuuah..



Pada 21/01/2012..~Lepas Insyak
Satu lagi kjutan yg di buat oleh Org yg paling pnting dlm hdup sy..wlaupun dh lps hr jd sy..so takpe lah..hihii
Masa 2 sy bru je blik dr ambik dia dr bandar..sbb dy g hantar kreta kat kak dy..lps sy ambik dy..sy tiba di rumah nye..n nmpk kat umah dy dh rmai org..dgn kwn-2 nye..family dy..sy tak thu ape-2 mse 2..so,sy msuk dlm umah dy mcm biase n duduk kat sofa..lps 2,tggu smua dtg bru lah sy terdegar kak ain(adq si dy) ucap Happy birthday..prsaan malu tetap ade..wlaupun sy dah rapat dgn family dy..n di iringi hadiah dr Buah Hati sy yg sngt sy sygi..(Muhammad Hafiz) dy telah mmberi sy seutas jam tgn..sblum ni sy tak pkai jam..so,bersyukur jgk lah sbb dpt jam tngan..tQ awk..mmuuah..

 
Ni lah jam yg diberi oleh MyBuah Hati..


Tak ingt tarik nye...
Bermula di sini ~ Sy paling rapt dgn dy lah..ade ape-2 mslah dgn dy lah sy slalu crte..ape-2 yg gmbra dgn dy lah..sy tak blh lupe kan dy smpai hri ni..dy tetap di hati sy..dy dh bnyk bg nshat kat sy..sy sngt sayang-2 dia..itu tak blh ubah dr yg lain..sjak umo sy 11 thun..sy dh mula rpt dgn dy smpai lah hr ni..slalu ingt kat dy..
Dia yg sy mksud kan ade lah MuttaqiahMbc..Love u..Love u..
Sbelum sy blik ke KL utk mnjlnkan tugas ys sbgai student IIC, sy smpat bertemu dgn dy utk bersalam dan ucap slamat tnggal.."lame tak jmpe..rndu gila" dan pd mse yg sme dy telah mghadiah kan sy sebuah buku yg sngt bermkna pd sy..Buku 2 dpt mmberi bnyk lagi ilmu kpd sy..sy berterima ksh sngt kat dy..
Walau awk jauh dr sy,awk ttp dlm aty sy..:_)
Ni hadiah dr MyDearQu Syg..


SEKIAN TERIMA KASIH UTK MALAM NI..SEDIKIT KISAH PENGALAMAN DR WAN SUMAYYAH UTK ANDA SEMUA..WASALAM..