SahabaTercinta

Sabtu, 3 Mac 2012

Role Play

..Hye semua..
apabila tak prepair dr awl
mcm ni lah jd nye..!!

Buat ni tak kena..buat tu tak kena..
Tp msing-2 bertngkus lumus utk siapkan
yang terbaik utk role play kali
..ini..
Kami buat tentang Birthday Party
dh lah group kami nom2
nasb baik prop utk role play
smua dh siap..
tp serius..ade jgk lah skit skit aty..
sbb ade hambe Allah ni tak berkje sme lgsung
buat hal sndri je..
Buat tak thu je lah..
klau nk mrh lebih-2 dok leh jgk kan
tkt 6ti role play k mne
org nye pun ke mana hntah...
role play kali ni berlainan skit..
kne ade slide show

Saya edit ape yg ptt..
suapaya slide show 6ti tak nmpak ade yg tak OK..

Mahu kan yg terbaik:-)
Bersama-2 sy kali ni 
Kak Aisyah,Yana and penyibuk nye Mia..hihii

Akhir nye,kami selesai jgk 
menyiap kan smua ini..
Alhamdulillah..krna berjn dgn lancar..
masa utk msuk kls..
dan buat yg terbaik..:-)
<3Love u All <3

tQ semua..bye..Assalamualaikum..tak jwb dose..senYum soKmo dr sy:-)


Nok makan ape hri ni???

Setiap kali bgun dr tdow
FIRST akn fkr kan...
Nak mkn ape ni??
Nak msk ape ni??
Pikir perut dh lapar je..klau blh mkn kuey teow


Wau..best nye..nYam..nYam

best jgk kan..
MASALAh nya nk msk blh.

tp nk kluar g beli kuey teow 2 yg mls
kedai jauh gila..
membuat kan diri ni mls utk trun
dr tngkt 4 ni..eeGGGrr
hari-hari cuti ni, mmg sush klau pkr nak mkn..
klau kat kolej blh jgk
beli lauk kat kolej
msk nasi kat umah..jimat jgk kan..hihii
Tinggal kat umah ni dgn Kecik n Yana Pulok
msing-2 mls nk trun g kedai..:-(

huhuhu..takpe lah..tgk gmbr pun jd lah kan..
knyang pulok perut ni..haha:-)


ok lah..assalamaualikum..tak jwb dose..senYum soKmo dr saya:-)


Family ku

Nak tahu tak??
Saya klau bersma-2 dgn family sy
sungguh-2 gmbira..
Kalau blh nok dkat dgn dy org je..

Di iktiraf kan bhwa family sy ni alh yg mmbuat
hati ku tersnyum..
stiap hr msti tgk pic-2 adq-2 ku
yg ku sygi ni..
klau ade video,msti tgk
pngubat rndu lah kata kan
ade video adq usamah nagis..
adq raihanah nagis..
klau duk jauh mcm ni,itu je lah pngubat rndu sy
:-(
cuti dh lah skit je..
jmpe pun skjp-2 je..
tp bial dh jmpe mmg tak boh blik
KL
doh lah..
sbb best duk kat Kemamn lg
berbnding duk kat tmpt org kan..
Ok lah,ni third post by me..hihii
biase lah,tak dop kje nok wak..
kms umah dh..
masak je blum..
kita org mkn ptg-2 skmo..
ok..Assalamualaikum..tak jwb dose..senYum soKmo dr sy:-)

Ini lah kisah budak-2 main wau..haha



Senbenarnye video ni dha lame..tp sbb lame tak update..so hr ni bru lah
rse nk msuk kan video ni..:-)
dy org ni ckp trgganu eh..klau tak fhm
buat-2 fhm je lah ea..

Assalamualaikum smua
Today i want post apa yang slama ini
saya nak post..hihii
tak thu ke ape bnda sy ckp ni
pakat hentan je..hahah
Hari ni bgun lewat..
badan rasa tak selesa sngt
mgkin penat dgn kelas hri-2..
mgkin jgk tak ckup mkan
makan pun ala kadar je..
save bajet lah kata kan..
sem dpn short sem,
so,ptptn tak dpt..2 yang kena sve bajet
klau tak save..nk mkn ape lah kali ni
:-(
:-(
:-(
:-(
:-(
tak pe..rezeki Tuhan di mana-mana je kan
klau kita bnyk berdoa pd nye
insyAllah, di akn tlong umat nye yg 
dlm kesushan..
Allah tak kan abaikan doa seseorang itu 
dgn bergitu je kan
So, bila sush,ingt lah Allah
Bila senang pun ingt lah Allah
di sntiase ada dgn kita..
InsyAllah,mudah-mudahan kita
dalam keadaan shat
dan ckup dgn rezeki yg Allah berikan
Don't give up k!!
YYYeeah..
saya dh dpt kekuatan di sni
hehehe..hihihii..:-)
Mula kan hr ni dgn senyuman
dan akhirinya dgn kegembiraan
setiap dugaan ada hikmah nya..
tempuhilah dugaan ini dgn keasabran
kerana org yg sbr
mnempuhi dugaan 
akn di sygi oleh Allah SWT
InsyAllah:-)
Smille adalah sedekah..
:-)
:-)
:-)
:-)
:-)
SENYUM LAH DENGAN SENYUMAN SEIKHLAS-IKHLAS NYA..
ok lah,utk hr ni..ade msa sumayyah update lg ea..:-)
Assalamualaikum..klau tak jwb dose tau..senYum soKmo dr saya..:-)