SahabaTercinta

Sabtu, 23 Januari 2016

Adikadikku

Santai bersame adik adik..
Bile bosan duk umoh,kite kluo lah ambk angin luo tek...

Ahad, 17 Januari 2016

18/01/2016 birthday

Terima kasih sahabat yg selalu ade dkt dgn mayah..masyAllah..Allah kurniakan shbt sejati buat sy di dunia..
Sentiase memberi kata kata smngat dan mngembirakan hati ini..
MunirahAbdulLattif
AdrianaAmiraAbdullah
MuttaqiahKholil
Walaupun kite dekat,tapi kite jarang sekali bersuai muke kan..klau xde yg penting mmg xjmpe lah..smpai thun dpn pn tak jmpe..
Bile ade mslah,bile ade situasi yg akn mmbuat org lain rse happy,ini lah dia,shbat shbatku..
Tidak lari utk mmbuat org lain rse senang bila disisi mereka..❤️
Trm ksh bnyk bnyk meera&muni
Trm ksh sbb snggp dtg umh semata mata nk wish n surprise birthday utk sumayyah kemarin..
Tak sangka ade org buat surprise utk mayah..
Mmg mayah tak pikir pn psl birthday,tut tut,datanglah mak cik dua org ni..
Terkejut den..huhuhu
Happy happy happy
Syukur Ya Allah..
Alhamdulillah

Terima ksh kpd shbat dari kecik hingga sekarang MuttaqiahKholil..
Bile ade mslh kami berbincang,mndengar nasihat yg diberikan utk sy,dr dlu smpai sekarang dia still dekat dgn sy..
Dulu tak sme mcm skrg,skrg dia dh jd isteri org..bnyk tnggjwb yg perlu dy pikul..
Thanks sygku,ucapan yg diberikan amat sy hrgai..wlpun jauh,jrng jmpe,jrng msg n call..tp awk tetap dlm hati sy smpai bile bile..memory yg dulu akn ku pahat dlm ingatan..
Kenangan menolong awk di hri prkhwinan awk,itu yg paling manis dlm hdp sy..trm ksh bnyk bnyk..
Thank ea mydear:-) mmmmuuuah
 
               SenYumSoKmo😍

Selasa, 12 Januari 2016

Kebosanan

Kekadang perasaan tak menentu dtg dgn tibe tibe..
Malas nak layan,tapi layan jugak..
Tak perlukan orang disisi,tetapi ingin dekat dgn Yang Esa spya saya rse lebih selesa..
Eeemmm..kekadang mri trfikir,saya lebih slesa apabila tnggl luar dr family dan balik umh hujung bln ke,hujung tahun ke..
Hentahlah...malas nk fikir bnyk..
Kekadang hati kite ni ikut nafsu je,bnyk godaan ..huhu

SenYumSoKmo

Ahad, 3 Januari 2016

Menjahit..

OAssalamualaikum..
Selepas sumayyah blik dri china hri tu,trus ambk kptsan utk belajr mnjahit..wlpun tmpat bljrnye tak semengah dgn kolej kolej yg lain..alhamdulillah..skrg sumayyah dh siapkan 10 projek dan tnggu mse utk praktikal je.. Ahh, ingt kolej yg ade nme je ade prtikal,kolej AJB pun ade prtikal tau..
Supaya anak didikan AJB dpt mnjahit baju dgn mahir.. Puan Nor ckp,klau blh sy nk awk mnjahit dalam sehari tige pasang bju kurung..ahh,mne lagi hebat??cnfem lah kemahiran menjahit kagi hebat..
Kalau xde tukang jahit,mmg anda anda diluar sane tak pkai baju lah..btul tak??
Hihihi.in sha Allah..suatu hri nanti sy mjahit tukang jahit yg hebat..hihi
😄😄😄
~senYum soKmo
~
Wasalan....

2016.. Alhamdulillah

Assalamualaikum..
Pada tahun baru ..azam baru mungkin '2016' mgkin coretan di blog saya lebih matang tak ade lagi pasal cinta cintun..tak de lagi bnde yg merepek..yg ade mgkin  tntang hdp saya dan kongsikan mnde mnde yg berfaedah..in sha Allah..
Mungkin sblum ini kwn kwn sy yg mejejak mate anda di sini agak rimas dan rimas dgn blog yg hntah apa apa..mungkin lps ni lebih matang sedikit..hihihi

Saya wan sumayyah ingin mengucapkan SELAMAT KEMBALI kpd WAN SUMAYYAH